Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • EAS Ink Tag

EAS Ink Tag

gambaran: tag tinta transparan 

ukuran: Ф56mm

prekuensi: 8.2MHz / 1.95MHz / 58KHz / 66KHz atawa ngaropéa

warna: Hideung atawa ngaropéa

konci: Baku / super konci 

pak-pakan: 500PCS / ctn, 11KG, 0.033CBM 

  • Info produk

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar