Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • EAS Kaset aman

EAS Kaset aman

gambaran: Kaset / MC aman 

ukuran: ukuran luar: 134*74*24mm           

                       ukuran batin: 112*71*21mm 

prekuensi: 8.2MHz / 58KHz / 66KHz / EM atawa ngaropéa

pak-pakan: 300PCS / ctn, 12.5KG, 0.08CBM

  • Info produk

kotak aman nyaeta Kaamanan of cabinets dikonci kalawan mangpaat sambarangan kabuka, Gampang panawaran jeung cabut ku detacher.

EAS aman bisa dipaké pikeun ngajaga merchandises kayaning parfum, agul kit, lisong, DVD, batre, kosmetik, roko, jsb.

Tags nu sadia kalawan boh kakuatan baku atawa luhur-kakuatan konci magnét.

Sadaya model tag pemicu alarem anteneu. fungsionalitas Ieu aktip tur teu bisa ditumpurkeun naha atanapi henteu tag ieu dikonci.

Tags dijieun tina polycarbonate kelas tinggi, nyadiakeun panyalindungan super keur dagangan nu.

Jelas kotak ngamungkinkeun shoppers mun gampang nempo na mésér dagangan nu.

Uli mangrupakeun pilihan pikeun paling aman, merenah for jeung nongkrong dagangan dina rak tampilan.

Aya rentang pinuh aman di Sorot. Naon deui, Sorot bisa ngarancang jeung nyieun molds salaku sarat Anjeun. 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar