Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • EAS Botol Tag

EAS Botol Tag

gambaran: Mini Beubeur Botol Tag 

ukuran: 35*29mm 

prekuensi: 58KHz / 8.2MHz 

warna: Gray / bodas atawa ngaropéa 

konci: Ngonci magnét

pak-pakan: 500PCS / cnt, 10KG, 0.028CBM

  • Info produk
  • video

Hoyong ngamankeun botol anggur atanapi susu can tina leungit?

Hoyong ngajaga barang mahal kayaning tas desainer na bagasi?

Lajeng Universal tag botol reusable kalayan kawat mangrupakeun leyuran alus.  

Desain jenis ieu tag hartina bisa disaluyukeun ngajaga loba barang ukuran béda. Bakal ngamankeun botol jeung bungkus sabudeureun Straps of handbags, handles bagasi komo racquets olahraga. Sumawona, salah ukuran fits paling botol.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar