Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • EAS molotok Tag

EAS molotok Tag

gambaran: EAS molotok Tag  

ukuran: 55*58*24mm

prekuensi: 8.2MHz / 58KHz / Boh

warna: Hideung / abu / bodas atawa ngaropéa

konci: Ngonci magnét

pak-pakan: 500PCS / ctn, 10KG, 0.033 CBM

  • Info produk

BL001 EAS molotok Tag

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar