Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • DP001 Témbongkeun Rat timer alarem

DP001 Témbongkeun Rat timer alarem

gambaran: Tampilan runtuyan timer alarem

ukuran: 37*15*13mm

material:  ABS

warna: hideung

kabel: sambungan kabel dua Spring

  • Info produk

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar