Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Nembongkeun konci Kaamanan

Nembongkeun konci Kaamanan

gambaran: Stoplock

ukuran: 53*23*20mm

Diaméter ti Hole: 6mm

konci: konci magnét

warna: Bodas atanapi ngaropéa

pak-pakan: 1000PCS / ctn, 10KG, 0.028CBM

  • Info produk

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar