Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • Dispaly Hook Kaamanan

Dispaly Hook Kaamanan

gambaran: tampilan hook

panjang: 150/180/240mm atawa ngaropéa

sadia Pikeun: Pasagi Steel pipah

  • Info produk

tampilan Kaamanan hook dipaké pikeun jualan tampilan ti molotok na bungkusan komoditi. Cai mibanda pangaruh tampilan éndah, nu bisa beatify nu arrangements produk. sajaba ti, eta bisa nyingkahan maling & karuksakan. produk kasebut lega ditempo di toko tinggi-tungtung na mall badag pikeun nembongkeun kavling komoditi kawas headphone, accu, buku, obat, kosmétik, kapang & maot bagian, tas na LED jsb. Bisa jadi sampurna lumaku ka toko digital, toko ponsel, toko buku, apotek, asesoris otomatis toko, mal, tempat paméran, toko ranté branded, pangalaman toko, toko gambar, jeung toko andalannya. jsb.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar