Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • B002 EAS Botol Tag

B002 EAS Botol Tag

gambaran: EAS Botol Tag 

ukuran: 42*48mm 

prekuensi: 8.2MHz 

warna: Gray / bodas atawa ngaropéa 

konci: Ngonci magnét

pak-pakan: 250PCS / ctn, 7KG, 0.034CBM 

  • Info produk

tag botol EAS mangrupakeun rarancang keur securing tag botol di toko. 

Kauntungan pikeun EAS botol tag sakumaha dihandap:

1. lalawanan tinggi eleh

2. Lega Ragam sahiji metodeu kantétan

3. Sipat deteksi Alus

4. Visual tangkal keur maling

5. Gampang nyabut di titik-of-diobral

6. Visual tangkal keur maling

7. Gampang panawaran

B002-EAS-Botol-Tag-Best-Price

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar