Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • A028S / H028S Kaamanan anduk Tag

A028S / H028S Kaamanan anduk Tag

Describtion: EAS Kaamanan anduk Tag

ukuran: 41*20*8mm

prekuensi: 58KHz / 8.2MHz 

warna: wungu

pak-pakan: 2000PCS / ctn, 10KG, 0.028 CBM

  • Info produk

EAS Kaamanan anduk Tag

EAS Kaamanan anduk Tag bisa sewn kana towels, gowns ganti baju & robes mandi keur dipake dina gyms sarta hotél.

tag anduk baris kalayan nangtung cuci jeung ironing.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar