Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • System AM

System AM

ukuran: 150*30*12.7cm

prekuensi: 58kHz

bahan:acrylic

Voltaseu: 220/110V

ukuran karton: 160*40*15cm

pak-pakan: 1PCS / ctn,22.5KG,0.1CBM

  • Info produk

Sistem EAS beroperasi ti prinsip basajan paduli produsén atawa tipe husus tina téhnologi dipaké: pamancar anu ngirimkeun sinyal dina frékuénsi anu tangtu pikeun panarima a. Ieu nyiptakeun aréa panjagaan, biasana dina hiji Barisan Checkout atanapi hiji kaluar dina kasus toko ritel. Kana ngasupkeun wewengkon, tag atawa labél jeung ciri husus nyiptakeun gangguan a, nu geus ditandaan ku panarima. Sarana pasti ku nu tag atawa labél disrupts sinyal mangrupakeun bagian has sistem EAS béda. Salaku conto, tag atawa labél bisa ngarobah sinyal ku maké simpang semi-konduktor basajan (blok wangunan dasar tina hiji sirkuit terpadu), a circuit katala diwangun ku hiji induktor na kapasitor, strips magnét lemes atawa kawat, atawa béja resonators.

Ku desain sinyal kaganggu dijieun ku tag jeung ditandaan ku panarima mangrupa has teu gampang jadi dijieun ku kaayaan alam. tag ngarupakeun unsur konci, keur eta kedah nyieun sinyal unik ulah alarm palsu. The gangguan di lingkungan éléktronik disababkeun ku tag atawa labél nyiptakeun hiji kondisi alarm nu biasana nunjukkeun batur téh shoplifting atawa ngurangan hiji item ditangtayungan ti wewengkon.

Sifat téhnologi nu dictates sabaraha lega nu kaluar / lawang Barisan bisa jadi. Systems nu sadia nu panutup ti Barisan sempit nepi ka lawang toko mall lega. Nya kitu, jinis téhnologi mangaruhan betah shielding (blocking atanapi detuning sinyal), nu pisibilitas jeung ukuran tag, laju alarm palsu, persentase laju deteksi (nyokot laju), jeung ongkos.

The fisika ngeunaan tag EAS tinangtu sarta téhnologi EAS resultant nangtukeun mana rentang frékuénsi anu dipaké pikeun nyieun wewengkon panjagaan. Sistem EAS dibasajankeun frékuénsi pisan low ngaliwatan rentang frékuénsi radio. Nya kitu, ieu frekuensi béda maénkeun peran konci dina ngadegkeun fitur nu mangaruhan operasi.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar