Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • AM Deactivator

AM Deactivator

gambaran: AM Deactivator 

material: Pad palastik

ukuran: 250*240*55mm 

beurat: 2kg 

pak-pakan: 10PCS / ctn, 21kg, 0.012CBM

  • Info produk

AM Deactivator dipasang sahandapeun atanapi dina counter tunai anu dirancang pikeun mantuan retailers nganonaktipkeun labél epektip tur efektif.

AD002 AM Deactivator spésifikasi: 

1. rentang frékuénsi: 58kHz _2KHz 

2. jarak operasi: nepi ka 10 cm

3. lampu beureum LED.

4. hawa operasi:0~ 45°c

5. Kakuatan sou rce: Adaptor AC / AC,18VDC

kaunggulan AD002 AM Deactivator: 

1. tahap sinkron Port ngajadikeun eta cocog jeung loba sistem AM lianna.

2. jangkungna Degaussing of 8-10cm, kumplit demagnetization.

3. Overcurrent sarta overvoltage panyalindunganngajadikeun lhirup layanan Ong.

4.  dirancang custom -Tegangan tinggi kapasitor ngajadikeun eta leuwih aman sarta bisa dipercaya.



panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar