Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • AL001 Sorot labél AM stiker

AL001 Sorot labél AM stiker

gambaran: Hipu labél AM Sticker AM labél

ukuran: 44.5*11.1*2mm

prekuensi: 58kHz

warna: barkod, bodas, hideung

pak-pakan: 20000PCS / ctn, 13kg, 0.043CBM

  • Info produk

AL001 Sorot  labél stiker AM tiasa deactivable (disposable) atawa non-deactivable (usable) labél. 

 Warna pikeun AL001 Sorot AM stiker  labél tiasa barkod (gadungan), bodas sarta hideung. 

Low-harga AM labél anu sadia dina rupa-rupa standar na custom gaya na nu aya di cadar pikeun nampung retailers kalawan sumber-tagging jeung sarat panyalindungan produk di-toko lianna. 

Spesifikasi listrik
prekuensi : 58kHz / -300Hz
Deactivation : 100%
operasi Jarak: Nepi ka 1.6m pikeun Dual titincakan sistim.

kualitas Spesifikasi

AQL = 1.0
CE / ISO / RoHS / MSDS

Bahan tina Konstruksi
1. perumahan palastik (Polystyrene / poliétilén 0.35mm (0.014) ketebalan.)
2. Resonator
3. Laminate
4. bias
5. napel
6. release Line 

 labél atic AM DR labél Sensormatic AM DR

AL001-DR-labél-AM-Sticker-AM-labél-Price



panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar