Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • AL010 EAS AM ngaput di Label

AL010 EAS AM ngaput di Label

gambaran: AM ngaput-di labél

prekuensi: 58kHz

ukuran: 75*20mm / ngaropéa

  • Info produk

Sumber tagging teh aplikasi tina tag kaamanan EAS di sumberna, nu supplier atanapi produsén, tinimbang di sisi ritel tina chain.For pangecér nu, Sumber tagging eliminates expense kuli diperlukeun pikeun nerapkeun tag EAS sorangan, sarta ngurangan waktu antara resi dagangan na nalika dagangan geus siap pikeun dijual. Pikeun supplier nu, manfaat utama pelestarian tina estetika bungkusan ritel ku easing aplikasi tina tag kaamanan dina bungkusan produk. Sumber tagging ngamungkinkeun tag EAS bisa concealed na leuwih hese jang ngaleupaskeun.
Aplikasi-speed luhur labél EAS, cocog pikeun prosés bungkusan komérsial, ieu perfected via modifikasi jeung tekanan-sénsitip baku applicators labél jeung dikembangkeun jeung diwanohkeun ku Craig Patterson (Knoxville, Tennesse), mimitina keur cartridges print Hewlett Packard. Dinten, barang konsumén téh sumber tagged di speeds tinggi jeung labél EAS dilebetkeun kana bungkusan atawa produk sorangan. 

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar