Basa lianna

Tel: 400-021-9985

Nyorot-The Ngaran mun Ménta Loss-pencegahan.

didirikeun taun 1998, Sorot mangrupakeun pamuter global dina rarancang jeung pabrik asesoris EAS jeung produk kaamanan séjén kaasup detéktor logam, ngonci, jsb. garis produk urang kaasup EAS Produk, kayaning AM / EM sistem / RF, tag EAS, labél lemes, CD / VCD / DVD / kaset / roko aman, lanyards, detachers tur sagala jinis EAS asesoris produk na Jalma counter. Dina urutan pikeun mastikeun kualitas luhur, kami sasuai jeung standar ISO9001 mastikeun jeung paling produk urang anu CE disatujuan. produk urang nu dijual na dipasang ku puluhan-of-rébuan profésional kaamanan, ti dealers kaamanan, pamaké tungtung ka sistem integrators. Jutaan supermarket, warung, bisnis, perpustakaan, jeung urang sakumna dunya anu ditangtayungan ku produk kaamanan ti Company Sorot jeung nyorot Teams sakuliah dunya.

 

Taun geus kaliwat, sarta dinten nu Sorot tumuwuh ieu poised mun ngalegaan dampak na di pasar kaamanan vast tur hadé ngawula konsumén urang jeung masarakat di peran paling dipercaya kami - mayungan jalma, untung jeung harta ngaliwatan téhnologi urang. 

Nyorot babaturan sabenerna wilujeng sumping ti sakuliah dunya datang ka didatangan kantor kami jeung pabrik urang. interest anjeun sarta inquiries ngeunaan urang jeung produk urang nu duanana kacida ngaapresiasi. Urang kasampak maju ka ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang!

Taros Kami

  • Tel: +86-21-52353905
  • Fax: +86-21-52353906
  • Email: hy@highlight86.com
  • alamat: kamar 803, gedong 1, Prona Usaha Plaza, teu. 2145 Jinshajiang Jalan, Putuo District, Shanghai