Basa lianna

Tel: 400-021-9985
  • A028 / H028 EAS anduk Tag

A028 / H028 EAS anduk Tag

gambaran: EAS anduk Tag

ukuran: 33.5*16.5*8.5mm (AM)

                   38*18*8mm (RF)

prekuensi: 58KHz / 8.2MHz

warna: hawuk, bodas atanapi ngaropéa

pak-pakan: 2000PCS / ctn, 11KG, 0.028 CBM

  • Info produk

EAS anduk Tag

EAS anduk Tag téh bisa sewn kana towels, gowns ganti baju & robes mandi keur dipake dina gyms sarta hotél.

tag anduk baris kalayan nangtung cuci jeung ironing.

panalungtikan ONLINE

  • Coba kode anyar